Høykontrast Høykontrast a a a
akan logo

Vi hjelper ledere og medarbeidere til å
forebygge og håndtere rus og avhengighet.

Vi hjelper ledere og medarbeidere til å forebygge og håndtere rus og avhengighet.

Er du Akan-ressursperson i bedriften?

kvinne24. oktober lanserte Akan kompetansesenter sine nye nettsider. Nå kan du som Akan-kontakt/Akan-ressursperson registrere deg og dermed få tilgang til ekstra materiale som powerpointpresentasjoner fra kurs og informasjonspakker som kan være til hjelp i det forebyggende arbeidet i bedriften. Du vil også få tilgang til et helt nytt område med diskusjonsforum og mulighet for erfaringsutveksling med andre registrerte brukere. 

Alt du trenger å gjøre for å få tilgang, er å gå inn på denne siden for å registrere deg!

Husk at andre kan lese hva du skriver i grupper og forum. Det er viktig å huske på at man ikke skriver noe som kan være med på å krenke andres personvern. Alle grupper i forumet vil bli moderert av ansatte ved Akan kompetansesenter. Dersom noe du har skrevet har blitt fjernet, er det fordi innlegget blir ansett som krenkende/upassende. Ved gjentatte forseelser forbeholder kompetansesenteret seg retten til å stenge brukerens tilgang til området.

Kategorier

  • Informasjon
  • MENY

    Ved å fortsette å bruke nettstedet , samtykker du til bruk av cookies. mer informasjon

    Ved å fortsette å bruke nettstedet , samtykker du til bruk av cookies.

    Close