Høykontrast Høykontrast a a a
akan logo

Vi hjelper ledere og medarbeidere til å
forebygge og håndtere rus og avhengighet.

Vi hjelper ledere og medarbeidere til å forebygge og håndtere rus og avhengighet.

Hjelp oss å finne kandidater til Akan-prisen 2018

Akan-dagene 2018 nærmer seg med stormskritt og vi trenger deres hjelp til å finne gode kandidater til Akan-prisen. Vi vet at virksomheter over hele landet arbeider systematisk og godt med å forebygge rus- og avhengighetsproblemer.

Fordi du møter mange av dem i ditt daglige arbeid, og vi kun når en brøkdel, ber vi om din hjelp til å finne kandidater til årets Akan-pris. Les gjennom Akan-Prisen2018 for mer informasjon og minimumskriterier for å vinne prisen. Fristen for nominasjon er 20. september.

Om du vil nominere en virksomhet, send oss ditt forslag på akan@akan.no så tar vi oss av resten av arbeidet.

 

Kategorier

  • Informasjon
  • MENY