Årets lederwebinar: «Å bygge trygghet i det utrygge» | Akan.no

Årets lederwebinar: «Å bygge trygghet i det utrygge»

Torsdag 6. juni, kl. 08:15-09:45

Type kurs: Webinar

Pris: 750,-

Meld deg på årets lederwebinar: «Å bygge trygghet i det utrygge»

 

En verden i stor endring byr på nye utfordringer for oss alle og de fleste vil oppleve at livet byr på motbakker. Likevel er ønsket om å stå i jobb sterkt, fordi arbeidstilhørighet er trygt og viktig for de fleste av oss. Da er det viktig med et trygt arbeidsmiljø, der vi ivaretar hverandre. Det handler ikke bare om at ledere skal ivareta sine ansatte, men også å ivareta ledere. Årets tema er derfor «Å bygge trygghet i det utrygge».

 

Det er med stor glede vi for tredje gang inviterer til lederwebinar om et aktuelt tema i norsk arbeidsliv, sier Elisabeth Ege, direktør hos Akan kompetansesenter.

 

Du vil lære mer om og bli inspirert til hvordan du kan bidra til å bygge en trygg og ivaretakende kultur på din arbeidsplass:

  • Hvordan skape trygghet, både hos ledelsen og ansatte?
  • Bli inspirert av andre erfarne ledere som deler sine erfaringer og gode råd for hvordan de går fram i arbeidet med å skape et trygt arbeidsmiljø.
  • Hvor går grensen mellom styringsrett og omsorgsplikt?

 

Du møter:

Bård Fyhn

Han har doktorgrad i psykologisk trygghet i team fra Norges Handelshøyskole (NHH), der han nå jobber som programleder ved NHH Executive og er universitetslektor ved Institutt for strategi og ledelse.

Eivind Arntsen

Arbeidsrettsadvokat, grunnlegger av LawAi, Norges første juridiske generative AI-verktøy. Han driver kurs- og publiseringsvirksomhet gjennom selskapet Juridisk ABC AS.

Tonje Sagstuen

Administrerende direktør i Norsk Tipping, adjunkt og har mastergrad i flermedial ledelse fra BI. Landslagsspiller i håndball på 90-tallet, med medaljer fra både EM, VM og OL.

Janka Ekrem Holstad

Direktør Helse og velferd, Fredrikstad kommune. Utdannet psykiatrisk sykepleier, med videreutdanning innen administrasjon og politikk, tidligere seksjonssjef ved seksjon for illegale rusmidler, A-hus og divisjonsdirektør for divisjon behandling, Blå Kors Norge.

Vi er stolte over å samle mennesker med stor kunnskap og relevant erfaring, og som vil dele dette med andre. Denne kompetanse- og erfaringsdelingen på tvers er nøkkelen i vårt forebyggende arbeid, og som vi mener er av stor verdi i norsk i arbeidsliv, forteller fag- og kommunikasjonsleder Camilla Lynne Bakkeng.

 

Når: Torsdag 6. juni, kl. 08:15-09:45

Påmeldingsfrist: 4. juni

Hvor: på din PC – lenke blir tilsendt

Pris: kr. 750,-

NB! Sørg for at du får en bekreftelse (på mail) fra oss på at du er påmeldt kurset.

Velg kursdato

Velg ett kurs