Akan på 1-2-3 for bedriftshelsetjenester | Akan.no

Akan på 1-2-3 for bedriftshelsetjenester

Nettkurs

Type kurs: Nettkurs

Pris: 1200
Kurset betales med kredittkort. Dersom du ikke har dette kan du sende en e-post til akan@akan.no en uke i forkant av forventet gjennomgang, og be om faktura og passord til kurset.

Akan på 1-2-3 er et kurs for deg som jobber i bedriftshelsetjenesten. Kurset gir deg kunnskap og metoder som bidrar til at du enklere kan introdusere rus- og avhengighetsforebyggende arbeid i møte med virksomheter.

Med oppdatert kompetanse og enkle verktøy, kan du tilby bredere tjenester innen HMS og IA-arbeid til dine virksomheter.

 

Gjennomføring av kurset:

  • Kurset består av 17 videoer og tar cirka en time å gjennomføre. Du kan se én og én video eller hele kurset sammenhengende.
  • Underveis i kurset er det lagt inn spørsmål med svaralternativer og enkle refleksjonsoppgaver. Du må bestå disse testene for å fullføre kurset.
  • Du får et kursbevis når hele kurset er gjennomført.
  • Ved spørsmål underveis er du velkommen til å ringe vår veiledningstelefon (22 40 28 00) eller sende en mail til akan@akan.no.

 

Kursholdere: Hilde Rikter-Svendsen og Ine Weum, Seniorrådgivere Akan kompetansesenter

 

For ytterligere kunnskap og dybdeforståelse om arbeidsliv og rus- og avhengighetsproblematikk anbefaler vi vårt grunnkurs i Akan-modellen og todagers kurs for bedriftshelsepersonell. Mer informasjon om disse kursene finner du her. Du kan også ringe oss på 22 40 28 00.

 

Se mer om kurset her: