Grunnkurs om Akan-modellen | Akan.no

Grunnkurs om Akan-modellen

Kurs for høsten avlyst - se videokurs for alternativer

Pris: kr 4700,–
Eventuell overnatting må bestilles og bekostes av den enkelte deltager.

Kurset går over tre sammenhengende dager. Klikk av ved første dag for påmelding.

Gjennom grunnkurset tilegner du deg grunnleggende kunnskap om Akan-modellen, og blir i stand til å arbeide forebyggende i egen virksomhet.

I løpet av tre dager fordyper vi oss i hvordan jobbe forebyggende overfor alle ansatte, overfor utvalgte grupper, risikosituasjoner og bedriftskultur, og hvordan reagere tidlig og tilby hjelp til enkeltpersoner etter Akan-modellen.

Du vil får grunnleggende forståelse og opplæring i det å utarbeide og forankre en policy for rusmiddelbruk og spill samt bli kjent med de ulike verktøyene som finnes til hjelp i det forebyggende arbeidet. Hva kan arbeidsplassen gjøre når policyen brytes? Vi går gjennom tidlige tegn og symptomer og hvordan tilnærme seg en ansatt ved en bekymring eller mistanke. Hva slags hjelp kan arbeidsplassen tilby? Individuelle Akan-avtaler, hvem gjør hva?

Grunnkurset retter seg mot ledere og ansatte som gjennom sin stilling eller tillitsverv har ansvar og oppgaver knyttet til organisasjonsutvikling, arbeidsmiljø, HMS eller personalarbeid.

Kurset veksler mellom teoriundervisning, diskusjoner og øvelser som vil gjøre deltakerne i stand til å etablere og/eller videreutvikle Akan-arbeidet i egen virksomhet.

HØST 2020: Klikk “Meld deg på” for å se datoene for de enkelte kurs

Oslo:Christiania Qvartalet møtesenter, Grev Wedels plass 7

Stavanger: Sola Strand hotel, Axel Lundsvei 27

Kristiansand: Scandic Bystranda, stre Strandgate 74

Trondheim: Thon Hotel Prinsen, Kongensgt. 30  AVLYST

Tromsø: Scandic Ishavshotel, Fredrik Langesgt. 2

Fakturagebyr 50,- (papir/e-mail/EHF).

Dersom bedriften har krav om EHF-faktura ber vi deg informere om dette i referansefeltet . Skriv EHF + org.nr. i tillegg til vanlig referanse.

Fakturaadresse må uansett skrives i fakturaadressefeltet.

Relevante artikler, sider
og verktøy