Nei, jeg er ikke avholds. Jeg er Sober Curious! | Akan.no

Nei, jeg er ikke avholds. Jeg er Sober Curious!

 

– Jeg har ikke sluttet å drikke alkohol, men jeg har skrudd av alkohol-autopiloten i sosiale situasjoner, sier Stian Fjerdingen, rådgiver ved Akan kompetansesenter til nettstedet Rus & Samfunn.

– Jeg drikker når jeg har lyst og ikke fordi jeg må. Hvor forskjellige ville våre liv være hvis vi sluttet å drikke på autopilot? Det har forfatter Ruby Warrington prøvd å finne ut av i boken Sober Curious.

Alkoholfritt øl blir stadig mer trendy da folk er opptatt av sunnhet og helse. Nå seiler også alkoholfri sprit opp og fram. Og stadig flere serveringssteder serverer spennende alkoholfrie drinker.

Du kan lese hele det flotte intervjuet på Rus & Samfunn her

Foto: Lena Eidem

Skrevet av: Unni Grevstad

Kommunikasjonsleder i Akan kompetansesenter med over 30 års solid erfaring innen journalistikk og kommunikasjon. Sterkt samfunnsengasjement, har jobbet som journalist, spesialrådgiver og kommunikasjonsansvarlig i en rekke organisasjoner – og har fortsatt tro på at det er mulig å skape endring.