Akan-magasin - #skulleikkegjortnoe - #TaPraten | Akan.no

Akan-magasin – #skulleikkegjortnoe – #TaPraten

Nå er årets utgave av Akan-magasinet her! Over 30 sider med viktige fortellinger om hvorfor Akan-arbeidet er viktig for virksomheter og for enkeltpersoner.

 

For Akan-arbeidet handler nettopp om å gi muligheter. Muligheter til å utvikle holdninger og bedriftskultur, muligheter til gjennom samtaler gi uttrykk for bekymring eller ønsket endring, og mulighet til å hjelpe en ansatt med rus- eller spillproblem samtidig som virksomhetens interesser ivaretas.

 

Denne gangen har vi valgt å la dere der ute fortelle hvordan dere jobber med Akan. Resultatet er et flott magasin med mange gode historier vi håper vil inspirere deg som leser. Du får blant annet innblikk i hvorfor Equinor, som var fjorårets Akan-prisvinner, mener utmerkelsen forplikter og hvordan Akan-arbeidet knyttes til sikkerhet på jobb. Du kan også lese om Madame Reiersen, som er Arendals eldste utsted, og som representerer en bransje der mange unge får sin første jobb og sitt første møte med arbeidslivet.

Gode relasjoner må bygges, kommuniseres og forsterkes kontinuerlig. Vi opplever at virksomheter som jobber i tråd med Akan-modellen evner å bygge tillit som både øker nærværet på jobb og som tåler den belastningen et brudd er. Tillit og trygghet i bunn kan gjøre din arbeidsplass til et sted som gir mennesker nye muligheter. Takk for innsatsen til alle dere som står på for Akan kompetansesenter, deres arbeid bidrar til at flere evner å jobbe godt og forebyggende der ute, samt gjøre en forskjell i menneskers liv hver eneste dag. Det er vi glade for å kunne bidra til.

God lesing!

Her kan du lese og laste ned årets Akan-Magasin


Skrevet av: Einar Nilsen

Seniorrådgiver innen informasjon, kommunikasjon og teknologi ved Akan kompetansesenter. Utdannet innen journalistikk, foto, web og mediekunnskap. Brenner for kommunikasjonsfaget, web og visuelle medier. Fritiden min bruker jeg først og fremst på datteren min, men også på foto, bøker, musikk, film og sportsfiske.