Akan kompetansesenter lager podkast | Akan.no

Akan kompetansesenter lager podkast

Over sommeren kommer vår nye podkast #TaPraten. Det er bare å glede seg, for her er det både spennende tema og folk. Så langt er tre episoder klare.

Den første episoden som ble spilt inn handler om pengespill. Med seg i studio hadde Pål Henrik Kristiansen tidligere spillavhengig Fredrick Haugen, rådgiver og spesialist på pengespill i Akan kompetansesenter, Jarle Wangen og Magnus Eidem, spesialrådgiver KoRus Øst.

I neste har Pål Henrik og damene en prat om alkohol. Med i studio er sosialantropolog Gunn-Helen Øye, fagleder Camilla Lynne Bakkeng i Akan kompetansesenter og foredragsholder Nina Ellioth Kvamsdahl.

I den siste episoden som er spilt inn til nå, snakker vi om doping. Med i studio sammen med Pål Henrik er rådgiver Stian Fjerdingen fra Akan kompetansesenter og Morten Heierdal (bildet), rådgiver i Antidoping Norge.

Og vi tar gjerne imot forslag til flere episoder

#TaPraten


Skrevet av: Unni Grevstad

Kommunikasjonsleder i Akan kompetansesenter med over 30 års solid erfaring innen journalistikk og kommunikasjon. Sterkt samfunnsengasjement, har jobbet som journalist, spesialrådgiver og kommunikasjonsansvarlig i en rekke organisasjoner – og har fortsatt tro på at det er mulig å skape endring.