Akan sikter langt og bredt! | Akan.no

Akan sikter langt og bredt!

En ny spennende uke er foran oss! Først et besøk på Stortinget for å bidra med innspill til Norsk helsepolitikk, deretter dele utfordringer og erfaringer med bedrifter i Oslo og Akershus på vakre Ekebergrestauranten.

Idet luften blir klarere og fargene gylne, er Ekeberg det perfekte stedet å nyte utsikten over Oslo og fjorden. To ganger i året har vi samlet rundt 60 deltakere fra ulike virksomheter til Alor-nettverk (Alor = arbeidsliv og rus) nettopp her. Ideen er å møtes for å dele suksesser, utfordringer, erfaringer og spørsmål for å bli enda bedre i det rusforebyggende arbeidet.

Det er deltakerne selv som bestemmer agendaen fra gang til gang. På den måten sikrer vi at temaene er aktuelle. Metodikken skiller seg fra andre kurs og seminarer ved at vi legger opp til mest mulig diskusjon og minst mulig presentasjon. Alor- nettverk finnes i flere fylker allerede og enda flere etablerer seg. Ta en titt på hjemmesiden vår, eller www.alor.no for å finne et nettverk nær deg. Vi garanterer at du vil utvide nettverket ditt, få inspirasjon og faglig påfyll ved å delta.

Som rådgiver i Akan kompetansesenter er nettverkssamlingene en unik arena for å høste erfaringer og utfordringer dere ute i virksomhetene opplever. Det er disse praktiske erfaringene, «beste-praksis» eksemplene og utfordringene vi bringer med oss inn i andre arenaer hvor vi får mulighet til å påvirke blant annet helsepolitikken i Norge.

På den måten blir alle spørsmål og erfaringer fra dere en viktig stemme i det rusforebyggende arbeidet.

«If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together!»

PS: Det er fortsatt mulig å melde seg på til Alor-nettverk den 2.september, men da må du være rask! Se www.akan.no for program og påmelding.


Skrevet av: Camilla Bakkeng

Fag- og kommunikasjonsleder ved Akan kompetansesenter. Utdannet sosionom med engasjement for organisasjonsutvikling.