- Det er naturlig å feire gjensynet med kolleger med en jobbfest | Akan.no

– Det er naturlig å feire gjensynet med kolleger med en jobbfest

Det er liten tvil at vi har savnet hverandre. Vi har savnet venner, vi har savnet kollegene og arbeidsplassen vår. Det er naturlig å feire gjensynet med kolleger med en jobbfest. Her er tre konkrete råd for en fest hvor flere vil føle seg inkludert.

Èn-meteren gjelder fortsatt, men landet er i ferd med å gjenåpnes og mange kolleger møtes endelig igjen. Ikke bare i Teams, men i virkeligheten. Det er liten tvil at vi har savnet hverandre. Vi har savnet venner, vi har savnet kollegene og arbeidsplassen vår. Det er naturlig å feire gjensynet med kolleger med en jobbfest. Her er tre konkrete råd for en fest hvor flere vil føle seg inkludert.

Det skriver vår direktør Elisabeth Ege i et debattinnlegg i driva.no

 

Her er hennes tre råd for en «endelig-tilbake-på-jobb-fest»:

1. Ha mindre oppmerksomhet på alkoholen og mer på aktivitetene, maten, eller rett og slett på det å ha det hyggelig sammen.

2. Tilby alkoholfrie alternativer som har minst like god kvalitet som den alkoholholdige drikken, og sørg for at de er lett tilgjengelig.

3. Ikke spør hvorfor kollegaen din ikke drikker alkohol. Det er en privatsak.

Du kan lese hele innlegget på Driva.no


Skrevet av: Unni Grevstad

Kommunikasjonsleder i Akan kompetansesenter med over 30 års solid erfaring innen journalistikk og kommunikasjon. Sterkt samfunnsengasjement, har jobbet som journalist, spesialrådgiver og kommunikasjonsansvarlig i en rekke organisasjoner – og har fortsatt tro på at det er mulig å skape endring.