I dag lanserer vi podkasten #TaPraten | Akan.no

I dag lanserer vi podkasten #TaPraten

Akan kompetansesenter kaster seg på trenden og lanserer i dag podkasten #TaPraten.

I denne podkasten tar vi opp temaer fra arbeidslivet som av mange oppleves utfordrende å snakke om. Hensikten er å senke terskelen for å snakke sammen på jobb, normalisere det å ha utfordringer i livet og ikke minst gi deg tips og råd til hvordan du går frem dersom du selv er bekymret. I studio har vi ofte en god miks av rådgivere fra Akan, fagpersoner innen ulike bransjer og mennesker som har en sterk historie å fortelle.

I den første episoden snakker vi om alkohol og med i studio er Nina Ellioth Kvamsdahl, foredragsholder, Gunn-Helen Øye, sosialantropolog og Camilla Lynne Bakkeng, fagleder i Akan kompetansesenter. Nina og Gunn-Helen har begge hatt alkoholproblemer og forteller hvordan alkoholen på mange måter ble det aller viktigste i livene deres. Og hvordan er det egentlig å jobbe i et arbeidsliv der drikkemulighetene er mange, samtidig som man gjør alt man kan for å skjule problemene sine fra omverdenen?

Er du interessert i å høre mer om dette? Ja, da er det bare å gå inn på Apple Podcast, Spotify eller Overcast for å høre på episoden.

Har du tips til hvilke temaer vi burde snakke om i studio? Vi tar gjerne imot dine innspill. Vi lanserer en ny episode hver 14.dag utover høsten. Vi håper du liker podkasten.


Skrevet av: Pål Henrik Kristiansen

Kommunikasjonsrådgiver i Akan kompetansesenter. M.A i kommunikasjon, med spesialisering i retorikk og public relations. Erfaring fra undervisning på universitetsnivå i USA og Norge.