Kronikk i Vårt Land | Akan.no

Kronikk i Vårt Land

I dagens utgave av Vårt Land finner du en kronikk skrevet av Elisabeth Ege. Kronikken heter «Ta samtalen om alkoholproblemer» og refererer til Lars Kittilsen som var sjefsredaktør i avisen Varden.

Kittilsen har i senere tid vært svært åpen om sine alkoholproblemer og håper at hans historie kan bidra til samfunnsdebatt og mer åpenhet rundt alkohol. I kronikken trekker vi frem to konkrete virkemidler for at færre skal havne i Kittilsens situasjon. Vi oppfordrer til å ta den nødvendige samtalen og at flere virksomheter begynner å snakke om rusmiddelbruk og alkoholkultur på sin arbeidsplass.

Hele kronikken ble publisert i papirutgaven av Vårt Land i dag, 21.januar, men vi har også lagt den ut på Vårt Land sin side, Verdidebatt.no, slik at dere som ikke har papirutgaven kan lese kronikken i sin helhet ved å trykke på lenken under:

http://www.verdidebatt.no/debatt/cat1/subcat1037/thread11553657/

Ønsker du å lære mer om det å ta den nødvendige samtalen har vi kurs i dette.


Skrevet av: Pål Henrik Kristiansen

Kommunikasjonsrådgiver i Akan kompetansesenter. M.A i kommunikasjon, med spesialisering i retorikk og public relations. Erfaring fra undervisning på universitetsnivå i USA og Norge.