Samtalen | Akan.no

Samtalen

Kurset passer for ledere og HR

Pris: 2.090,- per deltaker

Synes du det er noe «rart» med en ansatt, men er usikker på hva du skal gjøre? Kurset gir deg en konkret metode for å planlegge, gjennomføre og avslutte en samtale basert på din bekymring. Vi ser nærmere på tidlige tegn og symptomer, og du sitter igjen med motet til å ta den nødvendige samtalen.

Synes du det er noe «rart» med en ansatt, men er usikker på hva du skal gjøre?

 

Kurset gir deg en konkret metode for å planlegge, gjennomføre og avslutte en samtale basert på din bekymring. Vi ser nærmere på tidlige tegn og symptomer, og du sitter igjen med motet til å ta den nødvendige samtalen.

 

Hvem passer kurset for?

Ledere og HR

“Det har blitt noen videokurs disse dagene, og dette var til nå det beste! Bra foreleser som helt tydelig kan faget sitt. Konkret og klart budskap. Nyttige tips.”

“Har en jobb hvor jeg sitter i mange vanskelige saker, et slikt kurs har overføringsverdi også til andre vanskelige samtaler og saker.”

 

Kurset har kun fysisk oppmøte.

Pris: 2.090,- per deltaker

                                                                      

Sted: Dato: Tid:
Oslo 07.03.2023 08.30 – 10.30
Oslo 14.04.2023 08.30 – 10.30
Lillehammer 12.05.2023 09.00 – 11.00

 

Fakturaadresse må uansett skrives i fakturaadressefeltet. Dersom bedriften har krav om EHF-faktura ber vi deg informere om dette i referansefeltet. Skriv EHF + org.nr. i tillegg til vanlig referanse. Fakturagebyr 50,- (papir/e-post/EHF). Bindende påmelding, avmelding senere enn 14 dager før kursstart belastes med full pris.