Samtalen | Akan.no

Samtalen

Synes du det er noe «rart» med en ansatt, men er usikker på hva du skal gjøre?

Type kurs: 2-timers kurs med fysisk oppmøte

Pris: 2.170,- per deltaker
Kurset gir deg en konkret metode for å planlegge, gjennomføre og avslutte en samtale basert på din bekymring. Vi ser nærmere på tidlige tegn og symptomer, og du sitter igjen med motet til å ta den nødvendige samtalen.

Er du bekymret for en ansatt, men usikker på hva du skal gjøre?

I dette kurset gir vi deg en konkret metode og anbefalinger for hvordan du kan planlegge, gjennomføre og avslutte en samtale basert på din bekymring. mange ledere er opptatt av å samle bevis før de tar samtaler, som ofte fører til at tiden går og problemet utvikler seg til en personalsak. Med kurset ønsker vi å senke terskelen for å ta samtaler på et tidligere tidspunkt, da vi vet at det kan reversere en uheldig utvikling.

Vi ser nærmere på tidlige tegn og symptomer, og du sitter igjen med motet til å ta den nødvendige samtalen uten å være redd for å ta feil. Metoden og tipsene har overføringsverdi til andre type samtaler du kanskje gruer deg for å ta.

Hvem passer kurset for?

Ledere og HR som skal støtte ledere i å ta samtaler

“Det har blitt noen video-kurs disse dagene, og dette var til nå det beste! Bra foreleser som helt tydelig kan faget sitt. Konkret og klart budskap. Nyttige tips.”

“Har en jobb hvor jeg sitter i mange vanskelige saker, et slikt kurs har overføringsverdi også til andre vanskelige samtaler og saker.”

 

2024

*Sted Dato Kl.
Oslo 16.okt 8.30-10.30
Oslo 04.des 8.30-10.30

 

*Sted
Oslo: I Akan’s egne lokaler i Dronningens gate 13.
Stavanger: Sola Strand Hotel, Nordsjøvegen, Axel Lundsv. 27.

 

Pris: 2.170,- per deltaker

 

Kurset har kun fysisk oppmøte og har bindende påmelding. Avmelding senere enn 14 dager før kursstart belastes med full pris. Fakturagebyr 50,-

NB! Sørg for at du får en bekreftelse på mail fra oss på at du er påmeldt kurset.

 

Velg kursdato

Velg ett kurs