Inspirasjonskurs | Akan.no

Inspirasjonskurs

Nytt tilbud! Kurs HØST 2020 lagt ut.

Pris: kr 3300,–
Fakturagebyr 50,- (papir/e-mail/EHF). Dersom bedriften har krav om EHF-faktura ber vi deg informere om dette i referansefeltet . Skriv EHF + org.nr. i tillegg til vanlig referanse. Fakturaadresse må uansett skrives i fakturaadressefeltet.

Inspirasjonskurs for Akan ressurspersoner/ Akan-kontakter, tillitsvalgte, HR, ledere og verneombud

 

Har du erfaring med Akan-arbeid, men trenger inspirasjon for å komme videre i egen virksomhet? Da har vi et nyutviklet tilbud til deg!

Dette er et kurs der vi sammen deler våre erfaringer, kunnskap og verktøy for å videreutvikle Akan-arbeidet i din virksomhet. Du vil tilbys individuell coaching.

 

Mål:

Når du reiser fra kurset, er du mer bevisst din rolle som Akan-ressursperson og mulighetene den gir deg i din virksomhet. Du kjenner deg trygg og har kompetanse til å være en drivende person i virksomhetens rus- og spillforebyggende arbeid.

 

Innhold:

  • Som et felles utgangspunkt for kursdeltakerne gjennomfører hver og en «Pulsmåler» i forkant av kurset, www.akan.no/pulsmaler
  • Med utgangspunkt i «Pulsmåler» og dine erfaringer bistår vi deg til å analysere og styrke din virksomhets rus- og spillforebyggende arbeid
  • Vi tilbyr individuell coaching

 

Kurset går over 2 dager i Oslo, på Christiania Qvartalet møtesenter, Grev Wedels plass 7.

Datoene er 8. og 9. desember.