Meld deg på Akan-dagen 2022! | Akan.no

Meld deg på Akan-dagen 2022!

Programmet for Akan-dagen er snart ferdig. Tema for årets konferanse er “KjÆrlighet”.

 

Ja, du leste riktig. I år blir det én dag i stedet for to. Mange er mer opptatt enn noen gang, det skjer ting hele tiden, og vi skal helst være med på alt. Derfor har vi valgt å komprimere vårt program til én dag. Det er mulig å delta fysisk eller digitalt.

Dato og sted: Tirsdag 29. november klokken 09:00 – 16:00 på Meet Ullevaal på Ullevaal stadion. 

 

Hvorfor kjærlighet og ærlighet?

Kjærlighet og ærlighet er store ord vi ikke nødvendigvis forbinder med arbeidslivet, men med andre relasjoner i livet. Hvordan kan noen oppleve kjærlighet til rusmidler? Hvordan kan arbeidslivet bidra til trygghet slik at ansatte kan være ærlige? Hvordan bryte ned fordommer overfor de som får et problematisk forhold til rusmidler?

På Akan-dagen 2022 får du møte personer med egne erfaringer og eksperter på sine fagfelt, som vil gi deg kunnskap og innsikt i hvordan det er å stå i det vanskelige og hvordan du kan bryte ned fordommer. PS: Hvert år kårer vi en vinner av “Akan-prisen”. Meld på din bedrift her!

 

Vi kan by på et variert program

Dette er noen av de du får møte:

  • Leo Ajkic – Mediepersonlighet kjent som programleder for blant annet seriene «Rus», «Uro» og «Flukt». Han utfordrer normer og flytter grenser med sin utradisjonelle tilnærming til store og små spørsmål i livet.

 

 

  • Fanny Duckert – «Hvordan skulle vi klart oss uten rusen?» Professor i psykologi og klinisk spesialist. Hun er ekspert i tidlig behandling av alkoholproblemer, og har spisskompetanse på organisasjon og ledelse, med særlig fokus på kommunikasjon- og endringsprosesser.
  • Pål Espen Kilstad – “Klovn uten maske”. Foredraget handler om hvordan det er å vokse opp i et rusbelastet hjem, sett med en 12-årings blikk. Det vises klipp fra filmen han har skrevet “Hysj”, som nå har vunnet 27 utmerkelser verden over. Det tar for seg frykt, lojalitet og hvordan det oppleves å bli altfor tidlig voksen. Kilstad er skuespiller, komiker og forfatter.
  • Kimiya Sajjadi – “Alkohol og inkludering”. Gründer bak selskapet Big Enough Global som jobber med mangfoldsarbeid i arbeidslivet. LinkedIn-innleggene hennes om alkohol i arbeidslivet er noe av det som engasjerer mest blant det hun legger ut, og det skal hun snakke om på scenen.
  • Jan Ole Hesselberg – “Fordommer for nybegynnere”. Fordommer er bedre enn sitt rykte, og vi har alle flere av dem enn vi tror, men vi bør likevel gjøre noe med det. Psykolog og programleder som brenner for å hjelpe andre med effektiv kommunikasjon, atferdsendring og psykisk helse. Kjent fra «Folkeopplysningen» og «Typisk deg med Petter Schjerven».
  • Jørgen Bramness – «Narkotika i arbeidslivet». Hva vi vet i dag, og hva kan være utfordringer nå og i framtiden. Seniorforsker ved Folkehelseinstituttet og professor ved UiT – Norges arktiske universitet.

Skrevet av: Julie Sørensen Molvik

Kommunikasjonsrådgiver i Akan kompetansesenter