Møt oss på Arendalsuka: Retorikk-ekspert og karrierebygging i baren | Akan.no

Møt oss på Arendalsuka: Retorikk-ekspert og karrierebygging i baren

Vi har litt av et program å by på under Arendalsuka 2022, og vi håper å se deg der tirsdag 16. og onsdag 17. august! Alt vil foregå på Tyrili Arena på takterrassen.

 

PROGRAM:

  • Tirsdag 16. august klokken 11:00 – 11:55: Hvordan formidle det ingen vil snakke om – retoriske og språklige tips for den nødvendige samtalen

Hvilke ord bruker du når det vanskelige skal tas opp? Hvordan snakke om det du gruer deg til å ta opp? Hva gjør du når du skal ha en utfordrende samtale med en kollega? Dette skal Kjell Terje Ringdal hjelpe oss med å finne ut av. Ringdal er førstelektor i retorikk og samfunnspåvirkning ved Høyskolen Kristiania, i tillegg til å være forfatter og grunder.

Kjell-Terje Ringdal er retorikk-ekspert, og du møter han på vårt arrangement. Foto: Morten Krogvold.

Han har lang erfaring fra store kommunikasjonsoppgaver for norske og internasjonale oppdragsgivere, er en hyppig brukt foredragsholder og  en aktiv samfunnskommentator. Han har spisskompetanse på PR, amerikansk og norsk politikk, retorikk, strategier og metoder knyttet til språk og overbevisning.

Du vil også møte Camilla Lynne Bakkeng, fag- og kommunikasjonsleder hos oss i Akan kompetansesenter. Hun skal gi deg noen konkrete tips for den nødvendige samtalen basert på bekymring for en ansatt og kollega.

  • Tirsdag 16. august klokken 12:00-12:50 – Karrierebygging i baren – Networking med Akan og NHO Reiseliv

Hvor viktig er alkohol for representasjon og relasjonsbygging i arbeidslivet? Hvordan blir vi påvirket av jobbkulturen vi er endel av? Sammen med NHO reiseliv, inviterer vi til en samtale om alkoholens rolle i networking.

Elisabeth Ege, direktør Akan kompetansesenter, innleder arrangementet.

Silje Lill Rimstad fra Kompetansesenter for Rus i Stavanger (KoRus): «Hvordan bygge karriere i baren».

Deretter blir det en panelsamtale med Rimstad, Ege og Ole Michael Bjørndal i NHO Reiseliv: «Hvordan navigerer man i baren når man er på jobb?»

Flere deltakere kan komme.

 

  • Onsdag 17.august klokken 09:00 – 09:55 – Når ledelsen ser verdien: Slik drillet vi inn strategiene for rusmiddelarbeid for #debestefolka

Her får dere møte en bedrift som vil dele av sine nyttige erfaringer. Hvordan skal vi begynne vårt forebyggende rusmiddelarbeid? Trenger vi jobbe med dette? Hva sier ledelsen? Mange spørsmål rundt et viktig og sentralt spørsmål for å bygge kultur, trygghet og inkludere alle ansatte.

Sigrunn Wangen Lid og Espen Jahr i AF Gruppen vil dele nyttige erfaringer fra rusmiddelarbeid i sin bedrift.

Møt Sigrunn Wangen Lid, HR-Manager ved AF Gruppen, og Espen Jahr, HMS-sjef hos AF Decom. De har jobbet med forebyggende rusmiddelarbeid over tid i AF Gruppen og vil fortelle om sitt viktige arbeid, samt dele nyttige tips og erfaringer.

Seniorråddgiver Jarle Wangen fra Akan kompetansesenter vil moderer en samtale og ta imot spørsmål fra salen.

 

Vi sees i august!


Skrevet av: Julie Sørensen Molvik

Kommunikasjonsrådgiver i Akan kompetansesenter