Vil du jobbe med rus og avhengighet i arbeidslivet? Søk her! | Akan.no

Vil du jobbe med rus og avhengighet i arbeidslivet? Søk her!

Er du vår neste rådgiver? En selvstendig og utfordrende stilling som skal bidra til å løfte temaet rus og avhengighet i norsk arbeidsliv er nå ledig.

 

Som rådgiver i Akan kompetansesenter, får du mulighet til å utgjøre en forskjell i både bedriftskulturer og i enkeltmenneskers liv. Stillingen innebærer å planlegge og gjennomføre våre åpne kurs, skreddersy bedriftsinterne kurs, veilede, delta i møter og holde foredrag for kundene våre. Ditt bidrag vil være viktig for at Akan kompetansesenter skal framstå som en kompetent, aktuell og prioritert samarbeidsaktør og kursleverandør for norsk arbeidsliv.

For å lykkes i denne stillingen må du ha gode relasjonelle egenskaper, kunne jobbe selvstendig og ta initiativ, være serviceinnstilt og trives i rollen som veileder og foredragsholder. Jobben vil gi deg bred kontaktflate mot ulike virksomheter og bransjer, roller, forskning og andre kompetansemiljøer innen rus og avhengighet. Du vil bli del av et rådgiverteam med åtte rådgivere, og Akan har totalt 16 ansatte. Stillingen krever en del reisevirksomhet.

 

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Kursleder, bedriftsbesøk
 • Foredragsholder
 • Veiledning
 • Holde deg oppdatert på rusfaglig kompetanse og arbeidslivets behov
 • Utvikle og formidle innhold til kurs, konferanser, seminarer, nettverk, nettsiden vår og sosiale medier
 • Delta i den videre utviklingen av Akan kompetansesenter

Vi ønsker at du:

 • Har relevant utdanning innen enten helse- og sosialfag, psykologi, HMS eller HR
 • Har gode pedagogiske evner og trives i rollen som formidler i små og store forsamlinger
 • Trives med å være på reisefot alene, men også sammen med kolleger
 • Har gode samarbeidsevner
 • Er lærevillig og samfunnsinteressert
 • Er nytenkende og nysgjerrig på nye arbeidsmetoder, gjerne skriftlig og gjennom sosiale medier

 

Nyutdannede er også velkommen til å søke.

 

Vi tilbyr deg en spennende jobb i Norges ledende kompetansemiljø innenfor rus- og avhengighetsproblematikk i arbeidslivet, og et hyggelig arbeidsmiljø i moderne lokaler i Oslo sentrum. Du kommer inn i et tverrfaglig miljø hvor vi jobber selvstendig, men også i team. Vi legger forholdene til rette for faglig kompetanseutvikling.

Høres jobben interessant ut og du mener den passer for deg, send oss din CV og en kort epost til akan@akan.no om hvorfor du ønsker stillingen, og hvorfor du mener vi bør ansette deg. Skriv “rådgiverstilling” i emnefeltet.

Søknadsfrist: 18 august 2022.

 

Om Akan kompetansesenter:

Akan, arbeidslivets kompetansesenter for rus- og avhengighetsproblematikk, er en ideell organisasjon som bistår ledere og ansatte på norske arbeidsplasser med å forebygge og håndtere problematisk bruk av alkohol, narkotika, medikamenter, penge- og dataspill, samt doping. Kompetansesenteret eies av NHO, LO og staten. Vi bistår norske virksomheter i å fremme enkeltmenneskers livskvalitet, øke nærværet på arbeidsplassen og spare samfunnet for helse- og velferdsutgifter. Vi tilbyr arbeidslivet veiledning, kurs, seminarer, nettverk og verktøy – både fysisk og digitalt.


Skrevet av: Julie Sørensen Molvik

Kommunikasjonsrådgiver i Akan kompetansesenter