Akan-dagene 2019 – De spennende kontrastene i et arbeidsliv | Akan.no

Akan-dagene 2019 – De spennende kontrastene i et arbeidsliv

Velkommen til Akan-dagene 2019 18. og 19. november. Nå er programmet klart og vi har utrolig mye spennende å by på. Du kan fortsatt melde deg på!

 Arbeidslivet er fullt av kontraster, enten vi jobber i små eller mellomstore bedrifter, privat eller offentlig sektor. Til å belyse nettopp alle de spennende kontrastene, har vi fått med oss de beste av de beste.

For på Akan dagene kommer psykiater Finn, Skårderud, komiker Rune Holberg-Andersen, influenser og blogger Martine Halvorsen, finansbyråd Robert Steen og P4-programleder Michael Andreassen, bare for å nevne noen. I tillegg kommer det en rekke fagpersoner innenfor fagfeltene rus- og avhengighetsproblematikk, gameing, spilltematikk og arbeidsliv. Vi gleder oss!

Velkommen!

Fullt program og påmelding


Skrevet av: Unni Grevstad

Kommunikasjonsleder i Akan kompetansesenter med over 30 års solid erfaring innen journalistikk og kommunikasjon. Sterkt samfunnsengasjement, har jobbet som journalist, spesialrådgiver og kommunikasjonsansvarlig i en rekke organisasjoner – og har fortsatt tro på at det er mulig å skape endring.

Relevante artikler, sider
og verktøy