Akan-dagene 2019

Meld deg på allerede nå!

Sted: Oslo, Meet Ulleval

Type kurs: Seminar

Pris: 4400,- kr

Velkommen til Akan-dagene 2019

De spennende kontrastene – i et arbeidsliv

Arbeidslivet er fullt av kontraster, enten vi jobber i store eller små virksomheter, i privat eller offentlig sektor. Noen har en arbeidshverdag preget av samarbeid og samhandling med kollegaer, andre kan være på jobb i mange timer uten å møte en eneste kollega.

Det finnes virksomheter som er preget av lange lokale tradisjoner og med en sterk geografisk tilknytning – og det finnes andre som påvirkes av internasjonale strømninger og trender. Bransjer oppleves ulikt, vi er ulike, holdninger er ulike, vi møtes på tvers av generasjoner og har med oss ulik kulturell bakgrunn, språk og erfaring inn i arbeidslivet.
Kontraster dreier seg om motsetninger – motsetninger som skal spille på lag og forme en kultur og håndtere ulike oppfatninger som til rus, til alkohol, spill, medikamenter og narkotika.I år ser vi nærmere på disse kontrastene. Målet er felles; et godt arbeidsmiljø hvor vi ser hverandre, og en kultur hvor vi yter vårt beste og har det bra.

På årets Akan-dager møter du blant annet Michael Andreassen og Per-Henrik Stenstrøm, Rune Andersen, Finn Skårderud og Børge Lund.

Her kan du se hele programmet.

 

For hotellrom, ta direkte kontakt med Thon Hotel Ullevaal Stadion på telefon 22028000 (tast «1» for romreservasjon) eller e-post ullevaal.booking@olavthon.no. Oppgi referanse 24472294.

Dersom bedriften har krav om EHF-faktura ber vi deg informere om dette i referansefeltet . Skriv EHF + org.nr. i tillegg til vanlig referanse.

Fakturaadresse må uansett skrives i fakturaadressefeltet.