De digitale Akan-dagene 2020 | Akan.no

De digitale Akan-dagene 2020

Publisert: 07.09.2020

Det nærmer seg – så hold av datoen allerede nå. For i år går Akan-dagene digitalt tirsdag 24. november og onsdag 25. november. Vi lover et spennende program som streames live fra studio.

Under tittelen “Fremtidens arbeidsliv vil fortsatt bestå av mennesker” byr vi på et spennende og variert program med en rekke fagpersoner innenfor fagfeltene rus- og avhengighetsproblematikk – i tillegg til kjente navn fra norske virksomheter. Vi har også en og annen overraskelse. Følg gjerne med på nettsidene våre.

At arbeidsplassen kan bidra til å gjøre en forskjell er kjent for mange. Arbeidsplassen er en unik arena for forebygging, nettopp fordi det er her vi ser hverandre daglig og det er også her vi har en mulighet til å stoppe negativ utvikling på et tidlig tidspunkt.  Den aller viktigste ressursen en arbeidsplass har er menneskene som jobber der.

Under de digitale Akan-dagene 2020 kårer vi også vinneren av Akan-prisen 2020. Prisen er en anerkjennelse til virksomheter som forebygger rus- og avhengighet på en god og systematisk måte i tråd med Akan-modellen og har blitt delt ut siden 1996.

Programmet er foreløpig ikke klart, men vi legger ut informasjon på nettsidene så snart det praktiske er på plass.

Hold av 24 . og 25. november. Vi gleder oss til å se deg.


Skrevet av: Unni Grevstad

Kommunikasjonsleder i Akan kompetansesenter med over 30 års solid erfaring innen journalistikk og kommunikasjon. Sterkt samfunnsengasjement, har jobbet som journalist, spesialrådgiver og kommunikasjonsansvarlig i en rekke organisasjoner – og har fortsatt tro på at det er mulig å skape endring.