Derfor velger vi Akan kompetansesenter | Akan.no

Derfor velger vi Akan kompetansesenter

Vi setter faktisk hele arbeidslivet i stand til å forebygge og håndtere rus- og avhengighetsproplematikk. Hvorfor og hvordan kan du lese mer om på den nye “referanse-siden” vår. Her forteller ledere i norske virksomheter hvorfor de valgte Akan.

 

«Jeg har deltatt på mange lederutviklingskurs, og mye er veldig bra, men dette er noe av det beste jeg har vært på. Kurset «Den nødvendige samtalen» var konkret, på alle nivåer og på en måte som alle ledere kan kjenne seg igjen i. Matnyttig og veldig allment. De to timene ble mye mer enn hva jeg hadde forestilt meg i utgangspunktet.»

Geir Bergkastet, administrerende direktør Den Norske Opera og Ballett

«Som deleier av Akan sammen med LO og staten, er vi opptatt av å dele Akans verktøy for å møte rus- og avhengighetsproblematikk på arbeidsplassene. Vi mener dette er et viktig tema, som bør være en naturlig del av bedriftens internkontroll og HMS-arbeid.»

Kristin Krohn Devold, administrerende direktør NHO Reiseliv.

Flere uttalelser finner du under fanen “Referanser”


Skrevet av: Unni Grevstad

Kommunikasjonsleder i Akan kompetansesenter med over 30 års solid erfaring innen journalistikk og kommunikasjon. Sterkt samfunnsengasjement, har jobbet som journalist, spesialrådgiver og kommunikasjonsansvarlig i en rekke organisasjoner – og har fortsatt tro på at det er mulig å skape endring.