Hvor går egentlig grensa?  | Akan.no

Hvor går egentlig grensa? 

Kan man kombinere jobb og fylla? Sommerkos og sommerjobb? Hva gjør man om man er bekymra for en kollega? Hva gjør man når presset om å drikke blir for stort?

I fjor sommer skrev rådgiver i Akan kompetansesenter Stian Fjerdingen, bloggen «Sommerjobb og sommerkosen – ble det total krasj?».  2. juli er han gjest i Marine Halvorsen sin podkast «Sykt ærlig med Martine», hvor han snakker om nettopp hvordan det er for unge mennesker som kanskje har sitt aller første møte med arbeidslivet.

«Hallo, nå må du bestemme deg. Vil du fortsette å feste i sommer eller vil du beholde sommerjobben din?» Dette var tilbakemeldingen sønnen til en kollega fikk av sin leder da han hadde sitt første møte med arbeidslivet.

Skrev Stian i bloggen, og fortsatte; Men lar det seg kombinere? Kan man nyte tiden med venner og optimalisere sommerkosen samtidig som man skal gjøre en jobb? Arbeidsplassen har sine forventninger til deg som arbeidstaker, og de sosiale aktivitetene har sine forventinger. Av og til kan til disse kollidere.

Stians blogg finner du på nettsidene våre. Den er fortsatt like aktuell.

2. juli slippes episoden «Hvor går egentlig grensa?» Du finner den ved å søke på “Sykt Ærlig Med Martine” eller der hvor man finner podkast; Spotify, podkastappen på mobilen din osv.

 

 

 

 

 

https://podtail.com/no/podcast/sykt-aerlig-med-martine/


Skrevet av: Unni Grevstad

Kommunikasjonsleder i Akan kompetansesenter med over 30 års solid erfaring innen journalistikk og kommunikasjon. Sterkt samfunnsengasjement, har jobbet som journalist, spesialrådgiver og kommunikasjonsansvarlig i en rekke organisasjoner – og har fortsatt tro på at det er mulig å skape endring.