Kurs om narkotika | Akan.no

Kurs om narkotika

Kommer til høsten 2023

Pris: 1050,- per deltaker

Økningen i veiledningshenvendelser om illegale rusmidler økte med 52 prosent årets første ni måneder i år, sammenlignet med samme periode i fjor. Den typiske henvendelsen er fra ledere som ringer og er fortvilet over en medarbeider, som regel en mann i alderen 21-30 år.

Økningen i veiledningshenvendelser om illegale rusmidler økte med 52 prosent årets første ni måneder i 2020, sammenlignet med samme periode i fjor. Den typiske henvendelsen er fra ledere som ringer og er fortvilet over en medarbeider, som regel en mann i alderen 21-30 år. Over halvparten dreier seg om cannabis, én av fem om amfetamin og nesten én av seks om kokain. Les om «Per» – En del av statistikken som har økt de siste årene

 

Kurset tar for seg utfordringer og de spesielle hensyn narkotika medfører for arbeidsgiver, bedriftshelsetjeneste og andre.

Læringsmål: Øke kompetansen om hva arbeidsplassen kan gjøre for å forebygge, oppdage og håndtere narkotikaproblemer.

Målgruppe: Alle som er opptatt av HMS arbeid, AMU, Bedriftshelsetjeneste, Akan utvalg, Verneombud, ledere, HR ansatte og tillitsvalgte.

Pris: 1050,- per deltaker

Dato:

Dato for våren kommer.

 

Bindende påmelding, avmelding senere enn 5 dager før kursstart belastes med full pris.

 

Fakturagebyr 50,- (papir/e-post/EHF).
Dersom bedriften har krav om EHF-faktura ber vi deg informere om dette i referansefeltet . Skriv EHF + org.nr. i tillegg til vanlig referanse.
Fakturaadresse må uansett skrives i fakturaadressefeltet.