Ny rapport: Erfaringer fra Akan kompetansesenter under Korona-pandemien | Akan.no

Ny rapport: Erfaringer fra Akan kompetansesenter under Korona-pandemien

I denne rapporten har Akan kompetansesenter samlet og beskrevet erfaringer fra tiden etter at myndighetene den 12. mars innførte tiltak og nedstenging for å hindre smitte- spredning av Covid-19. Hensikten med rapporten er å se hvorvidt tiltakene og nedstengingen har ført til endringer i antall henvendelser til vår veiledningstjeneste, endringer blant hvem som tar kontakt med oss for veiledning, hvilke temaer som tas opp og hvilke anbefalinger vi gir.

Du kan laste ned rapporten her

OBS: Vi presenterer oppsummering fra rapporten og våre anbefalinger til oppfølging av ansatte ved hjemmekontor i et Teams-seminar fredag 18. desember kl. 09.00 – 09.30. Meld deg på ved å oppgi e-postadresse og virksomhetsnavn til akan@akan.no


Skrevet av: Einar Nilsen

Seniorrådgiver innen informasjon, kommunikasjon og teknologi ved Akan kompetansesenter. Utdannet innen journalistikk, foto, web og mediekunnskap. Brenner for kommunikasjonsfaget, web og visuelle medier. Fritiden min bruker jeg først og fremst på datteren min, men også på foto, bøker, musikk, film og sportsfiske.