Også fremtidens arbeidsliv vil bestå av mennesker | Akan.no

Også fremtidens arbeidsliv vil bestå av mennesker

I år går Akan-dagene digitalt tirsdag 24. november og onsdag 25. november. Hold av datoene allerede nå. Vi lover et spennende program som streames live fra studio.

Programmet er foreløpig ikke klart, men vi legger ut informasjon på nettsidene så snart det praktiske er på plass.

Under tittelen “Fremtidens arbeidsliv vil fortsatt bestå av mennesker” lover vi et spennende og variert program med men rekke fagpersoner innenfor fagfeltene rus- og avhengighetsproblematikk – i tillegg til kjente navn fra norske virksomheter.

At arbeidsplassen kan bidra til å gjøre en forskjell er kjent for mange. Arbeidsplassen er en unik arena for forebygging, nettopp fordi det er på arbeidsplassen vi ser hverandre daglig og det er også der vi har en mulighet til å stoppe negativ utvikling på et tidlig tidspunkt.  Den aller viktigste ressursen en arbeidsplass har er menneskene som jobber der

Hold av 24 . og 25. november. Vi gleder oss!


Skrevet av: Unni Grevstad

Kommunikasjonsleder i Akan kompetansesenter med over 30 års solid erfaring innen journalistikk og kommunikasjon. Sterkt samfunnsengasjement, har jobbet som journalist, spesialrådgiver og kommunikasjonsansvarlig i en rekke organisasjoner – og har fortsatt tro på at det er mulig å skape endring.