Høykontrast Høykontrast a a a
akan logo

Vi hjelper ledere og medarbeidere til å
forebygge og håndtere rus og avhengighet.

Vi hjelper ledere og medarbeidere til å forebygge og håndtere rus og avhengighet.

Vi tilbyr

 • Veiledningstelefon

  Trenger du råd og veiledning? En av våre rådgivere vil være tilgjengelig på telefon for å kunne hjelpe deg. Veiledningstelefonen er åpen mandag–fredag fra kl. 09.00– 15.30, (kl. 14.30 sommersesong). Telefontjenesten er gratis og åpen for alle. Du kan gjerne være anonym. Ring oss på 22 40 28 00

  les mer
 • Bedriftsinterne kurs

  Akan kompetansesenter kan skreddersy kurs og opplæring i rusmiddelforebyggende arbeid spesielt for din virksomhet. Vi tilbyr også kurs og møter for bedriftsnettverk. Dette kan være aktuelt for bedrifter som har felles BHT-ordning eller som samarbeider om det rusmiddelforebyggende arbeidet på annen måte.

  les mer
 • Åpne kurs

  Akan kompetansesenter holder en rekke åpne kurs over hele landet.

  les mer
 • Bedriftsbesøk

  Akan kompetansesenter kommer til din virksomhet! Vi betjener hele landet. Våre rådgivere kan komme på besøk til din bedrift for å delta i møter eller holde innlegg. Vi kan bidra med kunnskap og erfaring for å inspirere til å etablere rusmiddelpolicy, diskutere bedriftskultur og for å videreutvikle Akan-arbeidet i bedriften. Vi gir også hjelp og råd til håndtering av rusmiddelproblemer blant ansatte.

  les mer
 • Alor- nettverk

  Alor- nettverk er en møteplass der du inviteres til å ta med engasjement, tanker og erfaringer for å drøfte problemstillinger som er relevante for deg. Nettverket er et sted hvor du kan hente inspirasjon og kunnskap som er nyttig i jobbsammenheng.

  les mer

Del ...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone

MENY

Ved å fortsette å bruke nettstedet , samtykker du til bruk av cookies. mer informasjon

Ved å fortsette å bruke nettstedet , samtykker du til bruk av cookies.

Close